REC solcellepaneler award winner 2020

REC

SOLAR'S MOST TRUSTED

Solcellepaneler fra REC

Hjemmet ditt fortjener et solenergisystem som ser flott ut og leverer optimal effekt under alle forhold. RECs utvalg av premium-solcellepaneler gir deg en ideell løsning for boligen eller bedriften din. REC leverer produkter du kan stole på over tid, med pålitelighet og høy effekt.

 

 • Panelene har høy effekttetthet for å maksimere strømproduksjonen, og til slutt besparelser på strømregningen din.
 • Banebrytende og prisbelønte teknologier, f.eks. Intersolar Award Winner 2020 i kategorien “fotovoltaik”
 • REC-produkter er kåret til best i ytelse i PVEL / DNV-GL-produktpålitelighetstester 5 år på rad

Den banebrytende serien fra REC.

Den banebrytende serien fra REC.

Monokrystallinske paneler 

Monokrystallinske paneler 

REC Alpha product page

REC Alpha er banebrytende solcellepaneler, som hjelper deg å få full nytte av solenergien.

Med en maks effekt på 380 Wp for 60-celler og 450 Wp i 72-celleformat og imponerende 217 W / m², leverer REC Alpha 20% mer strøm enn konvensjonelle solcellepaneler.

REC Alpha solcellepanel med hvit bakgrund
REC Certified Solar Professional logo

REC Certified Solar Professionals

REC Certified Solar Professional-programmet ble opprettet med tanke på installatører og sluttkunder, og gir mange fordeler for begge. Medlemmer av programmet blir nøye utvalgt, og må gjennomgå et unikt sertifiseringsprogram for installatører. Gjennom dette, sikrer REC at solcelleinstallatørene er utstyrt med nødvendig kunnskap, og at de er kjent med de beste metodene for å installere REC-paneler. Med en REC solar Professional skal du være sikker på at du, i tillegg til solcellepaneler av høy kvalitet fra REC, vil få en komplett løsning som matcher i kvalitet og ytelse.

Hvorfor bør du velge en REC Certified Solar Professional-installatør?

 • Kvalitet på produkt og på installasjon.
 • Med en REC Solar Professional-installatør kan vi sikre at det ikke bare er panelet som er av høy kvalitet. Vi sikrer også at installatøren har rett kompetanse, hvilket gir deg som kunde større trygghet for kvaliteten på installasjonen.
 • Økt komfort
 • Ved å vite at installatøren din er nøye utvalgt, har gjennomført nødvendig opplæring og er sertifisert av REC for å gjennomføre oppgaven. For å kunne være en REC Certified Solar Professional’, må installatøren tilby både god service og være pålitelig.
 • Utvidet garanti
 • Ved å velge en REC-sertifisert Solar Professional, kan du dra nytte av RECs unike REC ProTrust-garantipakke uten ekstra kostnad. REC ProTrust-garantien gir deg ytterligere 5 års produktgarantidekning (totalt 25 år), og opptil 25 års arbeidsdekning * i tillegg til RECs 25 års ytelsesgaranti.
REC Solar Professional solcellepanel

REC Alpha

REC Alpha er et banebrytende solcellepanel, som gir deg muligheten til å utnytte energi fra solen til det fulle. REC Alpha er bygget på spydspissen av kommersielt tilgjengelig teknologi, og har det høyeste potensialet for generering av effekt. Med en effekttetthet på imponerende 217 W / m², kan REC Alpha levere 20% mer kraft fra taket ditt enn vanlige solcellepaneler, basert på mono PERC-teknologi. Dette gjør REC det foretrukne valget for hjem og industri.

 • Maksimerer energiproduksjonen fra tilgjengelig areal, for å spare mer penger.
 • Sterke sammenføyninger for økt holdbarhet
 • Mer energi og bedre ytelse når solen skinner som sterkest.
 • Panelene er så gode at vi garanterer 92% av oppgitt merkestrøm, selv etter etter 25 år – Noe som er 15% mer enn sammenlignbare teknologier
REC 15% more warranted power after 25 years
REC Alpha mer energi fra morgen til kveld

REC Solars Must Trusted

Hvorfor skal du velge REC? Se da på vår historie hva vi har oppnådd siden oppstarten i 1996. Det er ikke mange som kan vise til tilsvarende resultater og produkter. Det beste er at REC fortsetter å vinne priser for beste produkt.

REC historie fra 1996 og til 2021

Ønsker du å vie mer om REC og REC produkter. Kan vi anbefale at du tar en kikk på REC sine internasjonale sider.

www.recgroup.com

Kjøp våre produkter

Du kan kjøpe en rekke av våre produkter på www.stromkilden.no