REC logo Solars most Trusted

REC Certified Solar Professional Program


REC Alpha sort ramme med svart bakgrund
Solar Energy AS er norsk distributør av REC solcellepaneler. REC har en unik garanti på produktene sine, og tilbyr hele 25 års garanti både på produkt og effekten panelene produserer.
REC Certified Solar Professional logo

Hvordan bli en REC sertifisert installatør av solcellepaneler

REC solar professional

Som en REC-sertifisert Solar Professional kan du dra nytte av RECs unike REC ProTrust-garantipakke uten ekstra kostnad. REC ProTrust-garantien gir deg ytterligere 5 års produktgarantidekning (totalt 25 år), og opptil 25 års arbeidsdekning.

REC Certified Solar Professional-programmet ble opprettet med tanke på installatører og sluttkunder, og gir mange fordeler for begge.
Gjennom dette, sikrer REC at solcelleinstallatørene er utstyrt med nødvendig kunnskap, og at de er kjent med de beste metodene for å installere REC-paneler.

Hvorfor velger kunder solcellepaneler fra en REC Certified Solar Professional-installatør?

REC solcellepaneler award winner 2020
  • Kvalitet på produkt og på installasjon.
  • Med en REC Solar Professional-installatør kan vi sikre at det ikke bare er panelet som er av høy kvalitet. Vi sikrer også at installatøren har rett kompetanse, hvilket gir deg som kunde større trygghet for kvaliteten på installasjonen.
  • For å kunne være en REC Certified Solar Professional, må installatøren tilby god service og være pålitelig.
  • Utvidet garanti.
  • Ved å velge en REC-sertifisert Solar Professional, kan du dra nytte av RECs unike REC ProTrust-garantipakke uten ekstra kostnad. REC ProTrust-garantien gir deg ytterligere 5 års produktgarantidekning (totalt 25 år), og opptil 25 års arbeidsdekning * i tillegg til RECs 25 års ytelsesgaranti.
Solar Energy AS logo
REC logo Solars Most Trusted

Sertifiseringskurs
REC Solar Professional

Solar Energy arrangerer nytt sertifiseringskurs sammen med REC, den   7. oktober 2021.

Ta kontakt med Solar Energy , og bli en del at teamet som kan levere det beste produktet med de beste garantiene i markedet.

Kurset foregår via web

 

35 55 95 95

man – fre  09:00 – 16:00

Adresse Leirvollen 14, 3736 Skien