REC

N-PEAK

Er du på utkikk etter paneler som gir makismaleffekt relatert til de fysiske målene, er REC N-Peak det opplagte valget.

REC N-Peak er premium mono paneler som benytter REC’s velprøvde half-cut celle teknologi, som for deg betyr høy effektivitet, mye kraft og solid konstruksjon.

Ren solkraft fra REC

I REC N-Peak series har REC tatt i bruk markedsledende celleteknologien som er kjent for å gi mest kraft pr areal. 

Panelet har det innovative half-cut designet, hvor panelet er delt opp i to doble seksjoner. Dette muliggjør fortsatt energiproduksjon selv om deler av panelet er skyggelagt.

REC N-Peak

REC Zero LID

Effekttapet som et standard solcellepanel opplever ved første eksponering for lys, er kjent som Light Induced Degradation (LID). Dette er et forårsaket av forbindelser mellom grunnstoffene bor og oksygen inne i en celle, som fører til et permanent fall i solcellepanelets maksimale kraft.

Teknologien i RECs N-Peak-celler forhindrer at elementene blandes, og dermed forekomster av LID. Dette sikrer at panelets kraft forblir den samme som da panelet forlot fabrikken

REC ZERO LID

Introduksjon til REC N-Peak

REC N-Peak-serien var ved introduksjonen det kraftigste REC panelet noen sinne. Det er fortsatt en av de beste. med god effekt og bransjens sterkeste ramme og garanti.

REC N-Peak leveres med “Half Cut” celler og svart ramme. Den leveres også i en helt svart versjon. REC N-Peak leveres i effekt varianter fra 320 – 330 watt. I helsvart versjon fra 315 – 325 watt.

Supersterkt rammedesign

REC N-Peak-serien har ekstra støttestenger på baksiden av panelet, noe som øker styrken og holdbarheten. REC-N-Peak tillater belastninger på opptil 7000 Pa – langt over ” standarden” på 5400 Pa som de fleste andre paneler følger. Dette i kombinasjon med den lave 30 mm rammehøyden, gjør dette til et elegant og plasseringsvennlig panel. 

REC solid ramme

Hele 25 års garanti

25 års effekt garanti

REC-solcellepanelene garanterer for effekten i 25 år. Med en maks forringelse av effekten på kun 0,5% årlig, vil REC N-Peak-panelet produsere minst 86% av oppgitt effekt selv etter 25 års drift.

20 års produkt garanti

REC  garanter at panelene opprettholder sin overlegne material kvalitet i 20 år.

REC PRO Trust garanti

REC Pro Trust-garanti: Få ytterligere fem års produktgaranti, samt garanti på arbeidet i inntil 25, ved å benytte en REC-sertifisert Solar Professional-installatør.

Bli en REC PRO Trust installatør

 

REC Pro Trust
REC Certified Solar Professional logo

Den banebrytende serien fra REC.

Den banebrytende serien fra REC.

Monokrystallinske paneler 

Monokrystallinske paneler